به گزارش شهرآرانیوز، حجتالاسلام حجت گنابادینژاد امشب، ۱۱ اردیبهشت، در آیین تجلیل از مقام معلم در برج سپید مشهد اظهار کرد: یکی از ویژگیهای دین مبین اسلام توجه به آموزش است. در قرآن آمده آنجایی که خداوند بر مؤمنان منت نهاد، با کتاب قرآن و نزول آن این کار را کرد. انقلاب اسلامی نیز موجب شد یک صفحه غنی برای معلمان رقم بخورد.
وی با بیان اینکه مناسبت هفته معلم در کشور ما مصادف با شهادت شهید مرتضی مطهری است، اضافه کرد: یکی از منابع و مستندات ارزشهای معلمی سیره و شخصیت شهید مطهری است. ایشان چهار ویژگی داشت که همانها نماد و نشان هفته معلم شد. یکی از این ویژگیها تسلط بالا و شخصیت ممتاز علمی وی بود. ایشان توفیق شاگردی علمای بزرگی نظیر آیتالله بروجردی، امام خمینی(ره) و... را پیدا کرد.
گنابادینژاد تصریح کرد: شهید مطهری در کنار بهرهمندی از این علما، کوشش و تلاش زیادی نیز داشت. به گواه شاهدان هنگام شهادت، شهید مطهری روزانه ۱۸ ساعت کار مطالعاتی و علمی میکرد. به این ترتیب بود که شهید مطهری در هر عرصهای که پا میگذاشت، در قله بود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی بیان کرد: دومین ویژگی آن شهید زمانشناسیاش بود. اندوختهها و گنجینههای علمی او به گونهای بود که همه چیز را رصد میکرد. اگر روزی مارکسيسم در این کشور هیمنه خود را گستراند و جاذبه خود را نشان داد، شهید مطهری کتاب اصول فلسفه و رئالیسم را نوشت که این مکتب را نقد میکرد.
گنابادینژاد اضافه کرد: آن روزی که جریان غربگرایی و ابتذال خواست بر جامعه سیطره پیدا کند، وی کتاب شخصیت زن را نگاشت. در حقیقت آن شهید سرمایه علمی خود را قدم به قدم با زمان خود تطبیق داد. اینکه آثار شهید مطهری هنوز به روز است، به دلیل این است که برای مسائل مختلف به نگارش مطلب میپرداخت.
وی سرمایه بزرگ معنوی شهید مطهری را به عنوان یکی دیگر از ویژگیهای برجسته وی برشمرد و افزود: به گفته خانواده ایشان، شهید مطهری هیچ شبی نافله خود را ترک نمیکرد. همچنین بنا بر روایت مقام معظم رهبری، شهید مطهری در نوافل خود اشک و تضرع هم داشت. نهایتا آن تسلط علمی با آن زمانشناسی و این ظرفیت معنوی از شهید مطهری شخصیتی ساخت که به سرمایهای رسید که تقریبا در زمانه خود بدیل و نظیری نداشت و همچنان هم ممتاز و الگو است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: شهید مطهری اهل هزینه دادن بود و ابایی نداشت که به عنوان استاد دانشگاه در میدان حضور یابد. وی اندیشمندی بود که با اکسیرهای زمانشناسی، ظرفیت علمی، سرمایههای معنوی و حضور در میدان از خود نام و راه ماندگاری بر جای گذاشت.
وی با بیان اینکه قطعا معلمان گرفتار برخی مشکلات هستند، گفت: متواضعانه استدعا دارم مسئولیتها و طرح مباحث صنفی فرصتی برای تضییع مقام معلم نشود چون اگر چنین شود، هرچقدر هم انسان فرهیخته داشته باشیم، به مقصد نخواهیم رسید. سربلندی ما به سربلندی معلمان گره خورده است.